17-08-2020

Blog: #samenrotterdamveiligermaken

Stichting CORE constateert een toename van groot vrachtverkeer (zeecontainers en tankers) over de Ring in Pernis. Voor Pernis geldt een verbod voor vrachtwagens, bestemmingsverkeer uitgezonderd. De gemeente is voorgesteld een camera bij de tunnel onder het spoor vanuit het Hendrik Troostpad op te hangen die alleen reageert op voertuigen hoger dan 3 meter. Was er sprake van bestemmingsverkeer is dat snel te corrigeren.

De gemeente legt de bal terug en vraagt om foto’s. Aan u de vraag indien u een vrachtwagen met container of tank door Pernis ziet rijden foto’s te maken en te mailen naar stichtingcore@gmail.com.

Heb jij in jouw buurt ook zo’n item laat het ons weten!
#samenrotterdamveiligermaken