Stichting CORE

CORE zet zich in voor de basisbehoeften van een ieder

Bent u zo'n Rotterdammer die het motto hanteert niet lullen maar poetsen?

Welkom bij Juridisch Advies Rotterdam!

 


U merkt het vast al, wij hanteren een andere werkwijze die u wellicht gewent bent. Wij hebben de de dure auto, het super-de-luxe pand en de sexy secretaresse gedag gezegd. Dat scheelt ruim €200,- per uur.


Naast de mogelijkheden om per telefoon, of via whatsapp (0620306980) of FACEBOOK advies te krijgen is het bij ons gebruikelijk dat wij naar u toekomen.Het eerste contact is GRATIS

Het eerste contact via facebook, telefoon of whatsapp is GRATIS. Na uw zaak beluisterd of gelezen te hebben maakt onze jurist een afweging of JAR iets voor u kan betekenen. Direct duidelijkheid. Voor de duidelijkheid tijdens dit gesprek wordt er geen juridisch advies gegeven! Als u dat wilt kunt er voor kiezen om DE JAR CHECK te doen.


DE JAR CHECK?

Voor €50,- binnen Albrandswaard, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse of Vlaardingen krijgt u voor zestig minuten een eerste consult waarbij inhoudelijk gekeken wordt naar uw zaak. Tijdens dit consult bespreekt de jurist uw kansen en risico's. Meestal laten cliënten stukken zien en geven diepere uitleg over hun zaak. Dat is wat fijner dan via de telefoon. Vaak is het zo dat door een fysiek bezoek bij u thuis een situatie bekeken kan worden dat kan een enorme tijdwinst opleveren. Dit omdat er dan beter in de situatie ingeleefd kan worden.


Hoe dan verder?
Voor de overige werkzaamheden rekenen wij €100,- inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor ondernemers in eenheden van 10 minuten. Per keer dat u bijvoorbeeld belt rekenen wij voor tien minuten.


Wij streven er naar zaken buiten de rechter op te lossen. Dat scheelt een aanzienlijke hoeveelheid tijd, tijd van ons kost u geld. Niet altijd zijn de juridisch kosten terug te halen bij de wederpartij.


Geen advocaat?
JAR beschikt over een breed netwerk van advocaten maar heeft ze niet in dienst. Wij stellen dat een jurist buiten de regels van de orde van advocaten vaak wegen kan bewandelen die een advocaat niet mag. Dat kan zo zijn voordeel en zijn nadeel hebben.


In een aantal gevallen heeft u geen advocaat nodig bij de rechter. In zulke gevallen is Juridisch Advies Rotterdam de aangewezen partij. Onze mensen beschikken over voldoende proceservaring en schuwen ook niet de weg naar de rechter te bewandelen. Het grote verschil tussen een advocaat en onze juristen is uiteindelijk het bedrag wat u betaald voor juridische dienstverlening.


Contracten, algemene voorwaarden

Juridisch Advies Rotterdam rekent voor dergelijke stukken minimaal €150,- exclusief BTW.


De specialiteit van Juridisch Advies Rotterdam
Onze juristen kijken anders naar zaken dan de meeste mensen en zijn daardoor in staat om OUT OF THE BOX te denken. Onze juristen zijn niet op een rechtsgebied gespecialiseerd en kunnen daardoor uit meerdere rechtsgebieden hun kennis halen waardoor de switch naar een ander rechtsgebied makkelijker te maken is. Soms lijkt dat een geschil over rechtsgebied a gaat maar meer raakvlakken met b heeft.


Fiscaal advies
Juridisch Advies Rotterdam helpt u vanaf €75,- met uw aangifte inkomstenbelasting.

 

Fiscaal aftrekbaar?
Juridisch Advies Rotterdam is onderdeel van Stichting CORE, kamer van koophandelnummer 78473527. Het effect daarvan is dat er onder bepaalde voorwaarden het mogelijk is uw kosten voor juridische bijstand van uw inkomstenbelasting af te trekken.


Vragen?
App of bel naar 0620306980.