Stichting CORE

CORE zet zich in voor de basisbehoeften van een ieder

Welkom op de website van STICHTING CORE

Stichting CORE is een politieke organisatie die zich wil richten op de basisbehoeften van een ieder. Stichting CORE is actief als dienstverlener in het kader van bewindvoering, juridische dienstverlening, handelsonderneming, een transportonderneming, vastgoed en wij zetten ons actief in voor onze medemens door middel van de USA CARE RIDE. Maar het belangrijkste politiek voeren en strijden voor de basisbehoeften van een ieder gefinancierd door deze ondernemingen zal de basis zijn van onze organisatie.

Heb jij een geschil met de overheid?
Gebruik het formulier hiernaast en we nemen contact met je op. 


Nieuws van CORE


Terug naar overzicht

05-10-2020

Blog: Voor ambtenaren van de gemeente #Rotterdam gelden andere regels

Op 5 oktober 2020 om 09:00 gooit een BOA van de gemeente Rotterdam zijn afval uit het raam. Als u of wij dat zouden doen kunnen wij een boete van 180 euro krijgen.

De Rotterdam (gemeente) is gevraagd om een reactie en die geeft aan dat voor BOA's andere regels gelden. Natuurlijk is bij het telefoontje door onze secretaris een klacht ingediend. Wij vinden namelijk dat BOA's een voorbeeldfunctie hebben. Daarnaast constateert CORE de laatste tijd dat de overheid nogal met twee maten meet als het om haar belangen gaat of die van inwoners en met name in Rotterdam.

De datumstempel van de dashcam is niet juist. Deze dashcam stopt helaas met het bijhouden van de datum etc nadat de spanning enige tijd er af is geweest.

https://www.facebook.com/STICHTINGCORE/videos/663187817665998Terug naar overzicht